SPOR TIRMANIŞ 1. KADEME YARDIMCI ANTRENÖR KURSU ADANA İLİNDE TAMAMLANDI

Türkiye Dağcılık Federasyonu’nun 2016 faaliyet Programında yer alan I. Kademe Spor Tırmanış Antrenör Kursu 25 Ocak – 05 Şubat 2016 tarihleri arasında Adana Çukurova Üniversitesinde yapıldı. Kursa 11 ilden 32 kursiyer katıldı.

Kursun Özel Eğitim Programını oluşturan dersleri Türkiye Dağcılık Federasyonu Spor Tırmanış Antrenörleri Cemil Çağlar Bıldırcın, Murat Salim Şeren ve Faik Can Özen gerçekleştirdiler. Temel eğitim programını oluşturan dersleri ise Adana Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Akademik kadrosu gerçekleştirdi.
Kurs sonunda yapılan yazılı ve uygulamalı sınavlar sonucunda 11ilden 30 kursiyer başarılı oldu.
Kursun gerçekleşmesi için olağanüstü çaba harcayan Çukurova Üniversitesi Araştırma Görevlisi Cemil Çağlar Bıldırcın’a, Kursun Temel Eğitim Programındaki dersleri veren Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Akademik kadrosuna, Kursiyerlerimize gösterdiği yakın ilgi ve desteklerinden dolayı Öğretim Üyesi Süleyman Kazım Vardal’a, Kursun gerçekleşmesinde emeği geçen Çukurova Üniversitesi personeline, ev sahipliğini eşsiz şekilde gerçekleştiren Murat Arıkan’a ve tüm Adana’lı arkadaşlarımıza Türkiye Dağcılık Federasyonu olarak sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.
Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanlığı

Başarılı Aday Listesi