UIAA Rota Yapıcı and Dağ Rehberliği Kursu – Azerbaijan 2015

Azerbaycan Hava ve Ekstremal İdman Növləri Federasyonu (FAİREX) ve Uluslararası Dağcılık Federasyonu (UİAA) ile birlikte 16-23 Ağustos tarihlerinde Uluslararası Kamp düzenleyecektir.
Azerbaycan Hava ve Ekstremal İdman Növləri Federasyonu (FAİREX) ve Uluslararası Dağcılık Federasyonu (UİAA) ile birlikte Azerbaycanın Qusar ilinin Laza kentinde 16-23 Ağustos tarihlerinde Kayada Rota Yapma ve Dağ Rehberlik Kursu Uluslararası Gençler kampının yapılmasına karar vermişlerdir.
Kaya tırmanışı branşında 50 sporcuya 1 hafta boyunca ulusal sertifikalı eğitimciler tarafından kayalarda rotaların kurulması ve dağ rehberliği alanında gerekli bilgiler verilecektir. Katılımcılar aynı zamanda Azerbaycan’ın doğal güzellikleri ve dağcılık turizminin potansiyeli ile yerinde tanışmak imkanı bulacaklardır.
Azerbaycan Hava ve Ekstremal İdman Növleri Federasyonu (FAİREX) dağ tırmanışlarına merakı olan gençleri kampa davet ederek bu ulusal çalışmanın bir parçası olmaya davet ediyor.
Kampa katılmak için 05 Ağustos tarihine kadar ekte bulunan müracaat formunu doldurarak atani@bk.az ve ya fairex.info@gmail.com adresine göndermeniz gerekmektedir. Katılımcılar Fairex tarafından oluşturulan kurul tarafından seçilecektir.
http://www.theuiaa.org/events-170-UIAA-Route-Setting-and-Guide-Course-Laza-Village-Azerbaijan-2015.html
NOT : Fairex Türkiye’den 5 sporcu davet etmektedir.
Tüm yerel ulaşım, yiyecek ve konaklama giderleri FAİREX tarafından karşılanacaktır.
Form için Tıklayınız.