SİVRİHİSAR YAZ TEMEL EĞİTİMİ KAPI DEVAM EDİYOR.

TÜRKİYE DAĞCILIK FEDERASYONU’NUN 2015 YILI FAALİYET PROGRAMINDA YER ALAN SİVRİHİSAR YAZ TEMEL EĞİTİMİ KAPI DEVAM EDİYOR.

Türkiye Dağcılık Federasyonu Eğitim Talimatına göre yapılan eğitim kampına, Ülkemizdeki 90. Tescilli Dağcılık Kulübünden 70 kadın 138 erkek sporcu ve Azerbaycan’dan 3. sporcu olmak üzere toplam 211 sporcu katılmıştır.
Federasyon üyesi 211 dağcı, Federasyon Başkanı Alaattin Karaca ve Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü başkanlığında Sivrihisar Hükümet Konağı önündeki Atatürk büstüne çelenk koyarak, kamp başlatıldı. Sivrihisar Belediyesi ile işbirliğinde yapılan eğitimin başlangıç serenomisine Sivrihisar Belediye Başkanı ve Başkan Yardımcısı Hüseyin İlhan da katıldılar. Çelenk sunumunu takiben katılımcılar Sivrihisar Belediyesinin araçlarıyla eğitim bölgesi olan Karakayalar bölgesine taşındı ve kamp kurularak eğitim çalışmaları başladı. Kamp Müdürlüğünü Durmuş Uçkun yardımcılığını Neşet Erdoğan, Teknik sorumluluğunu Nevzat Tezer yardımcılığını Cengiz Erdener in yaptığı eğitimde 20 dağcılık antrenörü görev aldı. Eğitim çalışmaları 24 Nisan’a tarihine kadar devam edecektir.