DAĞCILIK CAMİASININ SAYGI DEĞER ÜYELERİ.

Bir yılı daha geride bırakıyoruz. Biten kocaman bir yıl içerisinde, mutlulukları, üzüntüleri birlikte yaşadık. Aramızdan ayrılan hakkın rahmetine kavuşan çok değerli dostlarımız, arkadaşlarımız, yakınlarımız oldu. Yakınlarının acılarını paylaşmaya özen gösterdik. Onları saygı ve şükranla anıyoruz.

Başkalarını üzmeden haklarına riayet ederek Devletimize saygılı bir şekilde bize tanınan imkânlar doğrultusunda faaliyetlerimizi yürütmeye özen gösterdik. Geçmiş yıllarda olduğu gibi, 2014 yılında da Ülkemizde dağcılık sporunun gelişip kalkınması, yaygınlaştırılması hususunda gayretli çalışmalarımız oldu. Devletimizin Federasyonumuza tahsis ettiği 250 bin liralık bütçeyi en ekonomik, en tasarruflu şekilde kullanmaya özen gösterdik.
Bu gayretli çalışmalarımız karşısında lisanslı dağcı sayımız 9.720 kadın 27.202 erkek olmak üzere toplam 36.922 ye ulaştı. Bu sayının oluşmasındaki katkı ve emekleriniz nedeniyle dağcılık camiasındaki herkese teşekkür ediyorum. Sporun Evrenselliğini dikkate alarak diğer ülkelerle yaptığımız uluslar arası sportif faaliyetlerimizde bayrağımızı daha yücelere taşımak adına gayret gösterdik. Yaptığımız her faaliyette, aldığımız her kararda şahsıma ve yönetimimize duyduğunuz güveni, verdiğiniz bütün destekleri hatırlayarak desteğinize layık olmaya çalıştık.
2015 yılı tüm camiamıza daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hepinizle olsun. Yeni yıl tüm camiamıza, tüm milletimize ve tüm sevdiklerinize sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, kazasız ve sağlıklı tırmanışlar, sevgi ve huzur getirmesini tekrar temenni ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Alaattin Karaca
Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı