Spor Tırmanış Temel Eğitimi Malatya İnönü Üniversitesinde Sona Erdi.

Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından düzenlenen Spor Tırmanış Temel Eğitim Kursu 12-16 Kasım 2014 tarihleri arasında Malatya İnönü Üniversitesi’nde gerçekleştirildi. BESYO Spor Salonunda bulunan Tırmanış Duvarında gerçekleştirilen Temel Eğitim Kursuna Malatya, Samsun, Sivas, Adana, Kayseri, Elazığ, Kırşehir ve Nevşehir illerinden katılan 26 sporcu eğitim sonunda yapılan teorik ve uygulamalı sınavda başarılı oldu. Başarılı olan 26 sporcu 17-21 Aralık 2014 tarihleri arasında yapılacak olan Spor Tırmanış İleri Seviye Eğitim kursuna katılmaya hak kazandı.
Temel Eğitimi kursu Türkiye Dağcılık Federasyonu Spor Tırmanıştan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Faik Can Özen, Spor Tırmanış Kurul Üyesi Murat Salim Şeren ve Spor Tırmanış Antrenörü Hüseyin Dönmezoğlu tarafından gerçekleştirildi.
Eğitim Kursu süresince desteklerini esirgemeyen Malatya İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Davut Özbağ’a, BESYO Öğretim Üyeleri Sayın Faruk Akçınar ile Sayın Mehmet Güllü’ye ve kurs süresince her an yanımızda olup bize destek veren BESYO Spor Salonu çalışanlarına çok teşekkür ederiz.