TÜRKİYE DAĞCILIK FEDERASYONU

SPOR TIRMANIŞ GENÇLER, KÜÇÜKLER, MİNİKLER

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI LİDER FİNALLERİ – 2 – İSTANBUL
18-19 MAYIS 2014

 

Türkiye Dağcılık Federasyonu 2014 yılı faaliyet programında yer alan Spor Tırmanış Türkiye Şampiyonası Finalleri -2 Gençler, Küçükler ve Minikler kategorilerinde İstanbul Tenis Eskrim ve Dağcılık Kulübü Spor Tırmanış Duvarında gerçekleştirildi.

Gençler, Küçükler ve Minikler kategorilerinde 5 ilden 12 kulüp ve 38 sporcu ile gerçekleştirilen yarışmada İstanbul bölgesinden Uğur Yılmaz ve Evren Karadağ Yılmaz Rota Açıcı olarak görev aldılar.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramına rastlaması nedeni ile şenlik havasında geçen yarışmada Tenis Eskrim ve Dağcılık Kulübü idarecileri ile sporcuları tarafından yarışmaya katılan sporculara ve misafirlere iki gün boyunca yiyecek ve içecek hizmetinde bulunuldu. TED Kulübü Başkanı Sayın Prof. Dr. Mehmet Emin Tınaz tarafından derece alan sporculara yarışma sonunda kupa verildi. Ayrıca 1. ve 2. lik kazanan sporcular TED Kulüp Yönetimi tarafından çeyrek altınla ödüllendirildi.

Yarışma boyunca desteklerini esirgemeyen Tenis Eskrim ve Dağcılık Kulübü Başkanı Sayın Prof. Dr. Mehmet Emin Tınaz’a; Dağcılık Kaptanı Sayın Nilgün Kratzer Hanıma; İstanbul Dağcılık İl Temsilcisi Sayın Bülent Aksu’ya; 3 yıldır yarışmayı şenlik havasında sürdüren Milli sporcularımız Ulusal Rota Açıcı Uğur Yılmaz ve Evren Karadağ Yılmaz’a; destek veren sponsorlarımıza; TED Kulübü idareci ve sporcularına, yarışmaya katılan kulüplerimize, idareci ve sporcularımıza teşekkür ederiz.

 

Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanlığı

 

Madalya Alan Sporcular İstanbul 2014

Yarışma Sonuçları İstanbul 2014